Ons A-team

Omdat wij geloven in de kracht en noodzaak van samenwerking, hebben wij de expertise op gebied van rechtmatigheid en kwaliteit van Argonaut Advies en Zorg-Lokaal gebundeld in Triple A Academy. Samen vormen wij een sterk team dat werkt aan wijze oplossingen voor professionals, teams, afdelingen en organisaties in het maatschappelijk werkveld. Samen naar wijzer welzijn.

Huub Houben

Huub Houben is medisch directeur bij Argonaut Advies. Als zeer ervaren arts is hij gespecialiseerd in het onderzoeken van kwaliteit en rechtmatigheid binnen Wmo, Jeugdwet, en de gezondheidszorg. Hij houdt hij zich onder andere bezig met het beoordelen van zorg- en ondersteuningsplannen, het uitvoeren van audits gericht op kwaliteit en rechtmatigheid bij zorgaanbieders, en het beoordelen van stelsels en kaders zoals die door gemeenten voor Wmo of Jeudgwet geschapen zijn.

Marnix Willems

Marnix Willems is gespecialiseerd in de psychologie van het interviewen. Hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, begrijpt wat er van interviewers wordt verwacht en welke dilemma’s ze hierbij ervaren. Bovenal is Marnix goed in het aanleren van de vaardigheden die voorwaardelijk zijn voor goede (fraude)signalering en effectief interviewen.

Ruud Matthijssen

Ruud Matthijssen is een ervaren communicatietrainer die zich gespecialiseerd heeft in trainingen over ‘werken onder spanning’ en ‘omgaan met agressie en emotie’. Ruud zorgt in zijn trainingen voor een veilige setting waarin hij met deelnemers onderzoekt hoe je effectief kunt handelen in lastige situaties.

Contact