Onze missie, visie en kernwaarden

Missie

Wij geloven dat een optimaal gevoel van welzijn voor alle inwoners van Nederland mogelijk is. Hiervoor is soms zorg en ondersteuning nodig. Wij vinden het belangrijk dat deze zorg en ondersteuning kwalitatief en rechtmatig is. Om de uitdagingen op dit vlak het hoofd te bieden, is het van belang om anders te durven denken. Bij Triple A Academy doen we dit door samen met professionals uit het werkveld bestaande basisovertuigingen ter discussie te stellen, waardoor wij komen tot nieuwe perspectieven, realiteiten, concepten en werkwijzen. Deze wijze oplossingen delen wij via verschillende leer- en ontwikkelinterventies, waarmee wij bijdragen aan de deskundigheid en ontwikkeling van professionals, teams, afdelingen en organisaties in het maatschappelijke werkveld.

Visie

Wij dromen ervan om samen met professionals, teams, afdelingen en organisaties uit het maatschappelijk werkveld het welzijn in Nederland lerend te verbeteren.

Kernwaarden

Wij onderscheiden ons met de 3 belangrijke kernwaarden; aandacht,
aanpak en affiniteit.

Aandacht
Wij geloven dat een optimaal gevoel van welzijn voor alle inwoners van Nederland mogelijk is. Hiervoor is kwalitatieve, rechtmatige zorg en ondersteuning nodig. Daar hebben wij aandacht voor met onze leer- en ontwikkelinterventies.

Aanpak
Bij ons staat leren in het teken van het leveren van impact. Geen vaststaande programma’s en leerdoelen, maar leer- en ontwikkelinterventies die aansluiten bij de dagelijkse realiteit.

Affiniteit​
Met een bevlogen en ervaren team van professionals met unieke expertises, zetten wij ons in om te komen tot vernieuwende oplossingsrichtingen voor de huidige uitdagingen in het maatschappelijke werkveld.

Contact